Hírek

“COLOUR DINAMICS DESIGN” -diploma átvétele

2014. szeptember 29.Nincs hozzászólás

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Karán , Színdinamikai szakirányú továbbképzésen  és az azt követő államvizsgán , Színdinamikai tervezőművész végzettséget szereztem, és szeptember 26.-án átvettem újabb diplomámat .

Tovább a teljes cikkre

Nappali bútorok a mai modern lakberendezésben

2014. március 19.3 hozzászólás

Lakberendező szemmel nézve a mai modern nappali tároló bútorok , egyfelől formailag  igen leegyszerűsödtek, másfelől pont az egyszerű geometriai formájuk miatt,  jól és könnyedén variálhatók, rendelhetők egymás mellé. (tovább…)

Tovább a teljes cikkre

Interjú az év lakberendezőjével – men.hu

2013. október 14.1 hozzászólás

Nemrégiben a men.hu férfiaknak szóló életmód oldalon jelent meg egy interjú velem, Ladányi Norbert tollából. Az alábbiakban elolvashatjátok ti is. (tovább…)

Tovább a teljes cikkre

Szép Lak – Ajtonyi Rita, az Év Lakberendezője 2012!

2013. május 1.1 hozzászólás

Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen nívós díjat nyertem el munkáimmal. Hamarosan elkészül a saját összefoglalóm is a kitüntetésről, addig is szeretném megosztani veletek a Szép Lak című magazin Áprilisi számában megjelent cikket és interjút, melyet itt olvashattok el!

Tovább a teljes cikkre

Szép Házak – Arculatváltás felsőfokon

2012. augusztus 12.Nincs hozzászólás

A Szép Házak magazin "Arculatváltás felsőfokon" címmel, a 2012 augusztusi számban jelenített meg cikket munkámról, melyet itt olvashatsz el!

Tovább a teljes cikkre

Szép Házak – Lakberendező : Ajtonyi Rita 2011 október-november

2011. október 2.Nincs hozzászólás

A Szép Házak 2011 október - novemberi számának lakberendezési rovatában megtekintheti a rólam és munkáimról készült portrét! Az anyag továbbá letölthető itt is!

Tovább a teljes cikkre

Elindult az új oldalam

2011. augusztus 24.3 hozzászólás

Örömmel üdvözlöm az új oldalam elindítása alkalmából.  Olvasson cikkeimből, válogasson elkészült munkáimból, keressen elérhetőségeimen.

Tovább a teljes cikkre